Verkkokauppa 

Kokoelmat

Yhteystiedot: Koirakkona Oy (Y-tunnus 3301117-9), Tapanintie 6, 49480 Hamina

mari.alajaaski@gmail.com - 0451348279

*****

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot


*****

Toimitusehdot: Kaikki varaukset tulee olla maksettuna ennen niiden käyttöajankohtaa. 

Kenttävarauksen varaaja sitoutuu maksamaan varaamansa tunnin. Tunnin voi perua ilman veloitusta 1 vrk ennen sen käyttöä. Peruutuksen voi tehdä varauksen yhteydessä tulevien ohjeiden mukaan. 

Varaamalla kentän sitoutuu noudattamaan kentän sääntöjä.

Kaikki agilityvalmennukset tulee olla maksettuna ennen niiden käyttöajankohtaa. Valmennuksen varaaja sitoutuu maksamaan varaamansa tunnin. Varauksen voi perua 14 vrk ennen sen käyttöajankohtaa tai sen voi myydä eteenpäin esteen sattuessa. Varaaja hoitaa tässä tapauksessa itse myymisen ja sen laskuttamisen. Alle 14 vrk tehdystä peruutuksesta ei palauteta maksua. Peruutusohje tulee varausvahvistuksen yhteydessä.

Palvelun tarjoaja voi esim. sairastapauksen sattuessa joutua perumaan agilityvalmennuksen, jolloin maksu palautetaan täysin varaajalle. Nämä sovitaan aina tapauskohtaisesti palveluntarjoajan kanssa.   

Peruutustapauksessa ole yhteytessä palvelun tarjoajaan. Maksunpalautukset palautetaan tilauksessa käytetylle maksutavalle.