Koulutuksia, kursseja, valmennuksia ja yksityiskoulutusta. 

Kouluttajana toimin minä Mari Alajääski ja minuun voit tutustua täältä.

Pentueskari alkaa helmikuussa 2024

MAINOS - LISÄINFOA

Tottelevaisuuskurssia suunnitteilla alkuvuoteen. 

Kaikkia kursseja en ehdi tänne sivustolle päivittämään eli osa täyttyy jo olemassa olevista asiakkaista ja osa kun julkaisen mainoksen facebook-sivustolleni, joka päivittelen aktiivisemmin. 

Lisäksi hallissa/kentällä käy ulkopuolisia toko ja agilityvalmentajia. Mainostan niitä myös pääosin face-sivustoillani. 

TOKO-valmennusryhmät

TOKO-valmennusryhmiä on kolme. Kaksi ryhmää kokoontuu joka toinen keskiviikko ja yksi ryhmistä kokoontuu perjantaisin. Ryhmät tällä hetkellä täynnä. 

Irtotreenikertoja kannattaa väijyä fb:n irtotreenipaikkaryhmästä. 

Agilityn viikkotreenit

Ryhmiä on maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Ryhmät on tällä hetkellä täynnä. Agilityn viikkoryhmäläiset ovat sitoutuneet ryhmiinsä toistaiseksi ja myyvät paikkansa, jos ovat itse estyneet. Irtotreenikertoja kannattaa väijyä fb:n irtotreenit-ryhmästä. 

Viikkotreeniryhmässä treenaa 3 koirakkoa/tunti. Ryhmäpaikasta laskutetaan kerta kuussa. Ratapiirros julkaistaan fb-sivustolla. 

Talvikautena treenaamme hallissa ja kesäkautena siirrymme kentälle. Talvikautena rata on rakennettuna halliin maanantai iltapäivästä keskiviikko iltapäivään. 

Kesäkautena jonkinlainen rata tai ainakin esteet on kentällä liki läpi viikon. 

KEVÄÄN 2024  agilitykursseja - valmistelevat taidot ja ohjauskurssi

Yksityistunneista kannattaa soittaa tai laittaa spostia. Availen niitä satunnaisesti kalenteriin, mutta teoriassa yksityistunnit on mahdollisia perjantaisin tai viikonloppuisin, jollei minulle ole koulua (EAT-opinnot).