Koulutuksia, kursseja, valmennuksia ja yksityiskoulutusta. 

Kouluttajana toimin minä Mari Alajääski ja minuun voit tutustua täältä.

Pentueskari alkaa toukokuussa 2023

MAINOS

TOKOa aloittelijoille alkaa maaliskuussa

***TÄYNNÄ***

Kaikkia kursseja en ehdi tänne sivustolle päivittämään eli osa täyttyy jo olemassa olevista asiakkaista ja osa kun julkaisen mainoksen facebook-sivustolleni, joka päivittelen aktiivisemmin. 

Lisäksi hallissa/kentällä käy ulkopuolisia toko ja agilityvalmentajia. Mainostan niitä myös pääosin face-sivustoillani. 

TOKO-valmennusryhmät

TOKO-valmennusryhmiä on kolme. Kaksi ryhmää kokoontuu joka toinen keskiviikko ja yksi ryhmistä kokoontuu perjantaisin. Ryhmät tällä hetkellä täynnä. 

Irtotreenikertoja kannattaa väijyä fb:n irtotreenipaikkaryhmästä. 

Agilityn viikkotreenit

Ryhmiä on maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Ryhmät on tällä hetkellä täynnä. Agilityn viikkoryhmäläiset ovat sitoutuneet ryhmiinsä toistaiseksi ja myyvät paikkansa, jos ovat itse estyneet. Irtotreenikertoja kannattaa väijyä fb:n irtotreenit-ryhmästä. 

Viikkotreeniryhmässä treenaa 3 koirakkoa/tunti. Ryhmäpaikasta laskutetaan kerta kuussa. Ratapiirros julkaistaan fb-sivustolla. 

Talvikautena treenaamme hallissa ja kesäkautena siirrymme kentälle. Talvikautena rata on rakennettuna halliin maanantai iltapäivästä keskiviikko iltapäivään. 

Kesäkautena jonkinlainen rata tai ainakin esteet on kentällä liki läpi viikon. 

Yksityistunneista kannattaa soittaa tai laittaa spostia. Availen niitä satunnaisesti kalenteriin, mutta teoriassa yksityistunti on aina mahdollinen, jollei minulla ole koulupäivää tai muuta sovittua menoa.